Coșul meu 0

Termeni și condiții

Prezentul document este oferit de CVS UNITED SRL (denumită în continuare „Societatea”), cu sediul în Municipiul Bacău, Strada Prelungirea Bradului, număr 127, scara B, apartament 8, județul Bacău, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J4/9/08.01.2020.

Acesta reprezintă condițiile utilizării site-ului www.feelkin.ro și condițiile plasării comenzilor de produse prin intermediul site-ului, inclusiv condițiile de livrare și de retur. Prin navigarea pe acest site sau prin plasarea unei comenzi, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos.


DEFINIȚII GENERALE

CONȚINUT se referă la toate informațiile de pe www.feelkin.ro care pot fi vizualizate sau accesate, toate e-mailurile trimise clienților prin mijloace electronice sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, toate informațiile comunicate de către angajații CVS UNITED SRL clienților, toate informațiile legate de produsele și prețurile CVS UNITED SRL, toate datele referitoare la CVS UNITED SRL;

SERVICIU reprezintă serviciul de comerț electronic realizat exclusiv pe porțiunile publice disponibile ale site-ului, în sensul acordării posibilității clientului să contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, precum și alte mijloace de comunicare la distanță;

UTILIZATOR se referă la toate persoanele fizice cu vârsta de peste 16 ani sau persoane juridice înregistrată pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții;

CONT reprezintă secțiunea din site care este formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite cumpărătorului plasarea unei comenzi și care conține informații despre client, precum și istoricul cumpărătorului din site. Utilizatorul este responsabil și se va asigura întotdeauna că toate informațiile introduse în momentul creării Contului sunt corecte, complete și actualizate;

CLIENT se referă la toate persoanele fizice cu vârsta de peste 16 ani sau persoane juridice care dețin sau obțin acces la conținut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către vânzător sau în baza unui acord de utilizare existent între vânzător și aceștia, care necesită crearea și utilizarea unui Cont;

COȘUL MEU reprezintă secțiunea din Cont care permite utilizatorului să adauge servicii în coș pe care dorește să le achiziționeze.

TRANZACȚIE reprezintă încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui serviciu de către CVS UNITED SRL cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către vânzător;

NEWSLETTER reprezintă o metodă de informare periodică și electronică, referitoare la produsele sau promoțiile oferite de CVS UNITED SRL;

CONTRACT se referă la un contract de la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a acestora;

DOCUMENT se referă la prezentele Termene și Condiții.


POLITICĂ GENERALĂ

1. Serviciu

Documentul prezent stabilește termenii și condițiile de utilizare ai serviciului de către client, în cazul în care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, încheiat cu CVS UNITED SRL.

Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.feelkin.ro.

Prin accesarea site-ului, clientul este de acord ca utilizarea sa să se facă pe propria răspundere. CVS UNITED SRL nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice daună provocată de viruși, bug-uri, acțiuni umane sau orice defecțiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defecțiuni sau întârzieri de comunicații în transmisiile pe dispozitive.

În cazul în care clientul nu este de acord, nu acceptă sau își revocă acceptul dat pentru document, acesta renunță la următoarele: accesul la serviciu, alte servicii oferite de CVS UNITED SRL prin intermediul site-ului, primirea newsletterelor, fără nicio garanție ulterioară din partea CVS UNITED SRL.

Clientul poate reveni în orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord și de a accepta documentul actual, indiferent de forma în care acesta va fi disponibil la acel moment.


2. Contact

Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să vă adresați prin e-mail la adresa [email protected] sau telefonic la numărul: +40744584635.


3. Newsletter

Primirea unui newsletter presupune completarea unui formular de către client și acceptarea necondiționată a documentului, în cazul în care nu și-a exprimat deja acest acord.

Datele preluate de la client în scopul expedierii unui newsletter pot și vor fi folosite de către CVS UNITED SRL în limitele Politicii de confidențialitate.


4. Vânzarea online

Clientul poate efectua comenzi de produse exclusiv online, pe site-ul www.feelkin.ro.

Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și reale la data plasării comenzii, denumită în cadrul acestui document și comanda emisă.

Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că poate fi contactat de către CVS UNITED SRL în următoarele scopuri, prin orice mijloc disponibil agreat de CVS UNITED SRL, în funcție de scop: validarea disponibilității produselor și a cantităților achiziționate de client și validarea de către client a contravalorii comenzii efectuate.


5. Comandă telefonică

În prezent, clientul nu poate efectua comenzi telefonice, ci doar online, pe site-ul www.feelkin.ro.


6. Transport

Clientul poate opta doar pentru una dintre modalitățile de transport ale produselor achiziționate, disponibilă pe site, la momentul efectuării comenzii. În cazul produselor Feelkin, articolele comandate vor fi livrate prin intermediul serviciilor de curierat puse la dispoziție de companiile FAN Courier și Sameday. Din momentul plasării comenzii, produsele Feelkin vor fi livrate la adresa menționată de dumneavoastră în termen de 2-5 zile lucrătoare. În cazul produselor de la Partenerii Feelkin, livrarea se face separat, prin intermediul companiei de curierat partenere acestuia. Livrarea produselor de la Partenerii Feelkin la adresa de livrare poate dura până la 8 zile lucrătoare.


7. Returnarea produselor

Conform dispozițiilor legale incidente, produsele comandate pot fi returnate în maxim 14 zile de la data livrării efective. Costul returnării produselor Feelkin este suportat de către client, care va fi îndreptățit la rambursarea sumei plătite pentru produs(e) într-un interval de 14 zile de la data acceptării returului, inclusiv pentru comenzile plătite cu cardul. Suma se va returna într-un cont bancar valid al clientului. În cazul returnării unor produse la care transportul pentru livrare a fost suportat de FEELKIN.RO, suma aferentă livrării (21 RON) va fi reținută din valoarea rambursată.

În cazul unui retur dintr-o comandă care conține atât produse Feelkin, cât și de la Partenerii Feelkin:

  • pentru returnare produselor Feelkin, se urmează procedura de pe site.
  • pentru returnare produselor de la Partenerii Feelkin, se urmează procedura/formularul pe care îl primiți în colet.

Restituirea banilor pentru returul produselor de la Partenerii Feelkin depinde de cum a fost efectuată plata:

  • dacă plata a fost efectuată cash, atunci Partenerii Feelkin vor restitui valoarea comenzii returnate.
  • dacă plata a fost făcută online, atunci Feelkin va restitui valoarea comenzii returnate.

În cazul în care doriți returnarea produsului comandat, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa [email protected] sau telefonic la numărul: +40744584635.

NU SE POT RETURNA: articolele purtate/fără etichetă.


DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

Conținutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusivă a CVS UNITED SRL, fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

Clientului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea în scopuri comerciale, acesta poate utiliza numai în scopuri personale sau necomerciale.


1. Fraudă și SPAM

CVS UNITED SRL nu solicita Clienților sau Utilizatorilor săi prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informații referitoare la date confidențiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul își asumă întreaga responsabilitate pentru divulgarea unui terț a datelor sale confidențiale.

CVS UNITED SRL respinge orice responsabilitate, în situația în care un client este prejudiciat sub orice forma de către un terț care ar pretinde că reprezintă interesele CVS UNITED SRL.

Clientul va informa CVS UNITED SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

CVS UNITED SRL nu promovează SPAM-urile.


2. Limitare de responsabilitate

CVS UNITED SRL nu poate fi responsabilă unei persoane fizice sau juridice care folosește sau se bazează pe conținut.

CVS UNITED SRL nu poate fi responsabilă pentru orice fel de prejudiciu care rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației de tip conținut prezentată sau nu pe site.

În cazul în care un client consideră că un conținut expediat prin orice mijloc de către CVS UNITED SRL violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate să contacteze pentru detalii CVS UNITED SRL, conform detaliile de contact.

CVS UNITED SRL nu garantează utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral conținutul, de a reproduce parțial sau integral conținutul, de a copia, sau de a exploata orice conținut în orice altă manieră, sau de a transfera vreunui terț orice conținut asupra căruia are sau a obținut acces, în baza unui acord de utilizare, fără acordul scris al CVS UNITED SRL.


3. Forța majoră

Nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, în cazul în care o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Prezentul contract este în conformitate cu legislația română. Eventualele litigii apărute între CVS UNITED SRL și cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente de la sediul vânzătorului.