Coșul meu 0

Despre noi

Feelkin Wear este locul în care inovația și profesionalismul se îmbină cu pasiunea și dorința.

Locul în care am creat o linie de costume, bluze, pantaloni și accesorii medicale care oferă valoare profesiei medicale și care îndeplinesc cu succes toate cerințele funcționale și estetice care îi fac pe medici să se simtă confortabili, relaxați, respectați și în siguranță.

Utilizăm materiale performante, de calitate superioară, plăcute la atingere, anti-șifonare, cu elasticitate ridicată, proiectate într-un portofoliu diversificat de culori și stiluri rafinate.

Echipate cu buzunare și compartimente suficiente, colecția noastră de produse permite specialiștilor din domeniul medical transportarea tuturor instrumentelor necesare în timpul lucrului, astfel încât să poată fi mai eficienți și mai organizați.

Înțelegem pe deplin provocările din zilele solicitante ale medicilor. De la orele lungi petrecute în picioare, până la întâlnirile cu pacienții și de la deciziile dificile pe care trebuie să le ia, până la presiunea de a fi mereu în formă.

Tocmai de aceea, alături de o echipă dedicată și cu o viziune îndrăzneață, suntem mereu în căutarea celor mai bune soluții pentru a satisface nevoile diferite ale clienților noștri.

Feelkin Wear nu face haine – face altceva. În mod obișnuit, am spune echipament medical, dar e mult mai mult de-atât. Toate costumele medicale, bluzele, jachetele, accesoriile individualizează o personalitate. O scoate dintr-o mulțime amorfă și o proiectează pe fundalul potrivit. Prin croiul inteligent, materialele inovative, soluțiile funcționale, detaliile fermecătoare. Prin acel ceva care nu poate fi numit.

Poate farmec, poate har?


Pentru doctori de la doctori.

Pentru că știm că ziua trebuie să aibă culoare.

Pentru că avem insighturi. Pentru că aveți nevoie.