Coșul meu 0

Politica de retur


Pentru returnarea produselor Feelkin, se urmează pașii detaliați mai jos. În schimb, pentru returnarea produselor de la Partenerii Feelkin, se urmează procedura/formularul pe care îl primiți în colet.


1. Drepturile consumatorului și trimiterea unui retur

În conformitate cu dispozițiile legale incidente, produsele comandate pot fi returnate în maxim 14 zile de la data livrării efective. Costul returnării este suportat de către client, care va fi îndreptățit la rambursarea sumei plătite pentru produs(e) într-un interval de 14 zile de la data acceptării returului, inclusiv pentru comenzile plătite cu cardul. Suma se va returna într-un cont bancar valid al clientului. În cazul returnării unor produse la care transportul pentru livrare a fost suportat de FEELKIN.RO, suma aferentă livrării (21 RON) va fi reținută din valoarea rambursată.

În cazul în care doriți returnarea produsului comandat, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa [email protected] sau telefonic la numărul: +40744584635.


2. Mențiuni

Procesul de returnare al articolelor poate dura până la câteva zile.

Articolele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu etichetă, fără să fi fost folosite. În caz contrar, acestea nu vor fi acceptate.

În cazul unui retur justificat, vom rambursa automat suma prin metoda de plată folosită la livrare, cu excepția plății ramburs. Pentru plata ramburs, va trebui să comunicați datele cardului bancar, astfel încât să vă putem transfera suma datorată.

Păstrați chitanța de confirmare a returului până la clarificarea completă a cererii de retur.


3. Retur produse Feelkin

Pentru a efectua returul click aici și urmează pașii de pe pagină.


4. Retur produse Parteneri

Pentru a primii banii înapoi în cazul produselor Parteneri, se ia în considerare felul în care a fost făcută plata:

  • dacă plata a fost efectuată ramburs, atunci Partenerul Feelkin va restitui valoarea comenzii returnate, urmând instrucțiunile de retur din colet.
  • dacă plata a fost făcută online, atunci Feelkin va restitui valoarea comenzii returnate.